måndag 24 augusti 2009

Ljuvliga lediga dagar.

Söndag:
Var hos Maria vid sju för att packa in henne och Linkan i våran redan fullastade bil. Sedan bar det av mot Kungsbacka BK för en heldags tävlande. Solen sken härligt på våra bleka ansikten under dagen och vi njöt i fulla drag.

Stella och jag började dagen med att göra en riktigt bra insats på Agility 1, där det blev en vägran på ett hopphinder efter slarvig handling av matte. När jag tog henne runt hindret för att ta det så kom hon alldeles för nära och råkade riva, my fault again såklart. Så det blev tio fel. Men kändes riktigt bra, efter en fin slalom, okej kontaktfält överallt och rätt planerade tunnelingångar. Så det kändes fint!

Sedan hade vi lite problem, då det flög lite för mycket flygplan över klubben, så Stella ville inte riktigt vara med efter det. Vi gjorde ett försök på hoppklass 2, men Stella bestämde sig för en egen bana, diskade oss på en tunnel - tog då tunneln igen och raka vägen i mål - tunnlar är ju så roliga! :-)

Hade lite tveksamheter inför att stanna kvar för de öppna klasserna då Stella ändå var lite nere, men beslöt mig för att göra ett försök. Väntade lite extra med att ta ut henne från buren inför hoppklassen och det gick rätt så bra. Hon var inte alls på topp, det syns på farten - så inse min förvåning när vi kom runt banan felfritt! Dock blev det en del tidsfel, men vad 17 gör det?! :-) Matte var såklart superglad när vi kom imål, och Stella fick upp farten och glädjen en bit in på banan.

När det var dags för agilityklassen väntade jag ännu längre med att ta ut vovven, men hjälpte inte riktigt lika bra denna gång! :-) Stellas fart var lika med noll, men vi kämpade oss runt ganska bra ändå. Vi diskade oss på fel tunnelingång, och innan det en vägran på ett hopphinder. Men det kändes som bra lopp, trots att vovfsan var lite nere :-)

Lillan skötte sig exemplariskt under dagen! Hon var med i buren hela dagen och tog ett par promenader runt tävlingsområdet för att få lite miljöträning. Lekte jage vid framhoppningen och Freja var jäääätteduktig. Satte oss vid starten och målet en stund när det var paus och lyssnade på högtalarna, hon var liite misstänksam i början men det släppte efter ett tag och hon var jätteduktig!

. .....

...............................Kungsbacka BK 090823 ............................................. Agility 1 Öppen Agility

Inga kommentarer: