Elin

Jag som författar den här bloggen heter Elin Fahlgren och är 24 år gammal och bosatt i Göteborg. Mina två livskamrater, Stella & Freja, lever tillsammans med mig och katten Chilli. 
Familjen består förutom dem utav pappa Mats och mina småsystrar Sara, bosatt i London, och Alice, som äntligen bor på svensk mark igen.


Jag har nyligen fått möjligheten att sysselsätta mig på heltid med min hobby, nämligen hundar och hundträning - vilket jag är oerhört glad för. Jag arbetar på CD Hundens Hus AB i Göteborg, där jag har hand om administrationen över kurserna och lokalen. Utöver det så arbetar jag som instruktör på Hundens Hus och i egen regi. Du kan läsa mer om mina kurser under sidan Kurser.


Hundlivet fyller min arbetsdag, men minst lika mycket min fritid och jag sitter i styrelsen för Göteborgs Hundungdom där jag är ledamot, Vice ordförande, kursansvarig och sammankallande för Aktivitetskommitén. Det är rakt igenom världens bästa förening och arbetet där, medlemmarna och alla härliga aktiviteter vi sysselsätter oss med förgyller mitt liv!


När jag inte andas, lever och arbetar hund så tillbringar jag gärna tid i våran sommarstuga som ligger i Hajom, det är mitt andrum i livet, mitt paradis. Jag älskar att kliva ut i skogen, gärna helt själv och sticka ner näsan i backen och leta svamp tills solen går ner.
Jag tycker mycket om att skriva noveller och även att texta i kalligrafiform.


Nu har du fått en liten blick av mig, vem jag är och vad jag gör - spåna gärna vidare lite på sidan och ja, mycket nöje :)