Freja


REGV1551/2008
e. Joe 

u. All Trade Email's Rat "Råttan"
Sötaste näsan i världen
Klubbmästare i Lydnad på GHU 2011
Freja kom in i våra liv i september 2009 och hon var då 16 månader gammal. Freja är en helt fantastiskt hund att arbeta med och hon älskar all typ av träning - något matte uppskattar väldigt :) Det har inte varit en dans på rosor, att få Freja att fungera normalt i vardagen och det har bokstavligt krävts blod, svett och tårar - en hel massa av allt faktiskt. Det har krävts mycket kärlek, mycket tålamod och mycket träning, men nu börjar det äntligen, äntligen bli lite ordning på den lilla damen. För två år sedan kunde jag inte ha henne i närheten av andra hundar pga utfall och det gick knappt att ha henne lös någonstans - då hon kunde springa rakt emot vad som än rörde sig. Mycket stress finns kvar i den här lilla hunden, men mycket har förbättrats. Freja ÄLSKAR agility, det är det absolut bästa hon vet och hon skakar av glädje då hon vet vad som väntar när vi kör upp till brukshundsklubben. 
Vi har tagit oss ut på tävlingsplanen även i Tävlingslydnad klass 1 och Rallylydnad nybörjarklass och det är himla roligt. I tävlingslydnaden har vi inte gjort någon större succé då pressen blivit för stor, då varken Freja eller jag riktigt klarar inte riktigt miljön där än, med platsliggning och ingen chans till förstärkning från matte. Då passar Rallyn bättre, och där har vi riktigt roligt tillsammans!
Fårhagen är ett stort intresse för oss båda, och vi önskar att vi hade fler får i närheten att trakassera - så vi kunde bli lite bättre på det där med vallning, för herre min jesus vad svårt det är.Agility
Klass I
Klass II
Klass III
Agilityklass
X X X
x x
Hoppklass
X X X
x x
Lydnad
Klass I
Klass II
Klass III
Elit
x x

Rallylydnad
Nybörjare
Fortsättning
Avancerad
Mästarklass
x x x