fredag 27 maj 2011

Hej regnet.

Det har varit en lite halvtaskig vecka om man syftar på vädret, men förutom det mår vi bra :)

I tisdags blev det agilityträning tillsammans med Sofie och våra racerråttor, vilket var väldigt roligt! Freja gick riktigt bra och det känns fint inför helgen, hon är i riktigt bra form nu den lilla skrutten. Då det sköts högt ville Stella inte vara med, utan fick nöja sig med upp och nedvarningspromenaderna.

I onsdags var vi ute på förmiddagspromenad tillsammans med Nicklasson och parsonerna. Höll på att gå lite farligt till efter ett älgmöte till (de är fanimej överallt!) men det gick fint till slut. Elena flyttade tillbaka in i lägenheten på förmiddagen och det känns härligt att ha min roomie tillbaka igen! Du har varit saknad gullunge! Igår åkte jag och hundarna ut till Hajom för att ta tag i grönsakslandet igen. Det blev rena rama fyspasset och till slut orkade jag knappt lyfta fötterna för att lägga vikten på spaden. Träningsvärken jag har i baksidan av låren idag är utom denna värld. Satan vad det värker...!

I morgon åker vi till Torslanda för den årliga traditionen att vara med på Torslanda Hundklubbs träningstävling, vilket brukar vara mycket trevligt! Båda tjejerna får tävla och vi hoppas att det blir en bra uppladdning inför söndagens officiella tävling i Söderåsen.

Inga kommentarer: