måndag 16 maj 2011

Ljungby omgång två

I fredags satt jag kvar på jobbet en stund och lyssnade på Reneé Sjöberg som hade kurs i hundspråk hos oss på Hundens Hus. Var såklart oerhört intressant och synd att jag hade bråttom och inte kunde stanna. Desto mindre synd var det ju såklart att jag skulle åka till Ljungby igen!
Jag hämtade Stella, lämnade Frejsson hos Peter och begav mig sedan söderut. Tog mig drygt två timmar att komma fram och mötte sedan en glad Jessi på gårdsplanen i Sunnetorpa. Vi tog oss ut på en ridtur på en gång och jag fick rida Maritas fina nordsvensk Aragorn. Det blev skritt, trav och en liten stund galopp på skogsvägarna och det var såklart mysigt att sitta i sadeln igen. Vi blev bjudna på fredagsmiddag hemma hos Marita och Petri på kvällen och jag somnade dödstrött i sängen senare, efter lite obligatorisk filmtittande :)
Klockan ringde tidigt på lördagsmorgonen och det var härligt att få rulla in på Ljungby BK's grusväg återigen. Under dagen hade jag två stycken fyratimmars kurser, agility grundkurs - crashcourse och det var två härliga gäng som kom. Några lydnadsnördar blev allt lite agilitybitna efteråt tror jag nog.
På söndagen hade jag fortsättningskurs med ett glatt gäng, bekanta ansikten. Alla hade utvecklats något oerhört sedan förra året och det var kul att få höja nivån ytterligare ett snäpp! Stella fick dessutom vara med som stand-in-kurshund, vilket var väldigt roligt! Hon är väldigt tacksam att ha med sig och hon har skött sig exemplariskt hela helgen.
Bilderna är från när hon fick massage av Anna häromveckan, jag klämmer på för fulla gubbar och hoppas på att det ska ge resultat tills nästa gång. Lite stel var hon nämligen, min lilla tant :)



Idag är jag dödstrött, seg som sjutton och känner mig mer eller mindre blank. Jag mår inte särskilt dåligt, det är inga större saker som har hänt, inga värre depptankar - jag är bara omotiverad - till ALLT. Jag vill inte sova, inte ligga i soffan, inte gå ut och gå, inte läsa, inte sola, inte ett smack. Vill bara att den här dagen ska gå över så jag kan få börja om fräscht imorgon istället.

Inga kommentarer: