lördag 18 februari 2012

LK1

Idag har Freja och jag varit i Kungsbacka och tävlat Lydnadsklass 1. Vi fick reda på att vi hade kommit med som efteranmälda i torsdags och sen dess har jag varit nervös så att jag knappt kunnat andas...! Lydnad är något som gör mig så sjukt nervös att heeelften vore nog. Jag har hjärtklappning i dagar innan tävlingen, och det är inte konstigt att min och Frejas lydnadskarriär hittils har varit något katastrofal...!
Jag ser nu bland mina filmer, att det var 366 dagar sedan vi senast tävlade lydnad - det var alltså på tiden, och jag är så ofattbart nöjd med vårat resultat. Jag gick in med målbilden att det var träning som stod på schemat - och det håller jag fast vid, även om jag är väldigt nöjd med våra poäng också :o)
På filmen ser ni alla mina kommentarer om alla moment, så jag behöver inte skriva ner allt här igen tror jag.
Det slutade hur som helst på 162,5 poäng med ett nollat moment. Hopp över hinder som vi alltid fått tior på tidigare, så om jag bara tagit ett djupt andetag, väntat ut min hunds okoncentration bara en liten stund till så hade Freja inte gått med mig, utan suttit still och vi hade fått våran tia där med. Och landat på 182,5 poäng.
Om inte om inte, de dummaste orden som finns ;o)

Idag har vi haft GHU Årsplanering här hemma hos mig och vi har en massa skojigheter på schemat för året som kommer. Tävlingar, aktiviteter, läger, resor m.m. vilket ska bli vansinnigt roligt!
Först ut på schemat är våran inofficiella agilitytävling den 29/4 som jag arrangerar. Ska bli riktigt, riktigt roligt och jag håller tummarna för många anmälda :o)

Inga kommentarer: