måndag 23 maj 2011

Äntligen, där satt den!

Helgen har varit helt underbar kan jag börja med att säga! Det blev en tidig morgon på lördagen med avresa 05.00 och när vi kom fram till Höör, så sken solen redan varmt. Freja gjorde ett riktigt riktigt bra agilitylopp, där vi endast fick fem fel i slalom och kom på femte plats och fick rosett + pris. Jag skulle hjälpa henne in i slalom, men hjälpte till lite för mycket och tryckte ut henne så hon gick in på fel sida av ingången.


I hoppklassen blev det en disk på andra hindret, och där blev jag faktiskt lite sur då jag tyckte att jag visade rätt hinder - men Freja var för på och drog iväg. Pekade finger åt matte och blev arg. Bitvis fixade hon massa fina delar ur banan och jag var nöjd med det loppet med :)
Stella gjorde två bra lopp hon med, i hopptvåan klarade vi en trixig start, blev sedan diskade när Stella tog långhoppet från fel håll, en fälla matte inte hade övervägt ordentligt.
Det var en galet varm dag, och vi, dumhuvuden, drack såklart inte något vatten alls under dagen - smart va? Huvudvärken tänkte inte gå någonstans när vi packade ihop tältet och åkte hem till Emmas föräldrar där vi skulle sova över natten. Alla fyra, Emma, Tina, Jag och Jeanette var trötta, hungriga, och med en gnolande huvudvärk. Väl hos Emma blev vi serverade middag i ett av det vackraste husen jag någonsin sett! :)
Söndagen spenderade vi i Lund och det blev en lite kallare dag, med mycket blåst och även lite regn. Men inte gick det någon nöd på oss för det :)
Hopp2-banan var först ut och den var trixig med många fällor, men Stellanbellan visade minsann vad skåpet skulle stå och nollade med en kanontid. Det blev vinst och pinne och hjälp vad glad jag blev. Stella var så himla, himla duktig! I agilityloppet pekade hon dock finger åt mig och det blev en disk, men vad sjutton gör det! :)
Frejson gick också in och gjorde ett kanonlopp i Hopp1, nollade och ledde ett bra tag. Dock snuvades vi på segern en stund senare, och hamnade på en heredervärd andraplats! :) Duktiga duktiga Freja! :) Det innebär att en pinne till så är hon i Hopp2. I agilityloppet blev det en disk då jag råkade skicka henne över fel hinder.
Så summa sumaro så åkte vi hem med tre rosetter, två pinnar och två trötta hundar. Brudar, tack för en otroligt rolig helg! :)

1 kommentar:

Camilla och terroristerna sa...

Hurra och stort grattis till er, ni är såååå duktiga!!
Kramar från oss alla