måndag 28 maj 2012

Wow vilken helg vi har haft.
I fredags efter jobbet så åkte jag till klubben där jag hade banträning i agility för ett gäng glada hundungdomare. Fantastiska tjejer som jag ser fram emot att se igen snart.


Lördag förmiddag var hur skön som helst, blev lite tid i solstolen med ”Bra relation” och vovvarna som lekte gräsklippare. Fick även ordnat en del inför resten av helgen innan pappa kom för att hämta vovvarna. Jag gjorde mig iordning och blev sedan upphämtad av Jeanette och vi begav oss mot Saltholmen tillsammans med Linn.
Hannas 30årsfest stod på schemat och vi kom fram till fantastiskt vackra och soliga Förö vid halv fem ungefär. Då blev det fördrink på altanen och mingel med alla trevliga gäster.
Tipspromenad, lekar, rappande av Sonja o Tommy, fantastiskt tal av Rosa, god mat, god dricka, riktigt härliga människor, mina fantastiska vänner, underbar utsikt, massa bra dansande och självklart så vann ju bästaste Loreen ESC mitt i allt ihop!

På söndagmorgonen så blev det lite dagen-efter-städande innan vi intog lyxfrukost på verandan i strålande solsken. Efter lite häng så tog vi oss ner till klipporna där det blev soldyrkande i ett par timmar. Johan och Jeanette var hårda som stål och badade…! Johan C, Hanna, Sarah, Sofie, Linn, Andreas och jag höll oss till de torra klipporna enbart…
Lunch intogs på altanen i solen, smaskiga rester från kvällen innan och efter det var det dags för oss att ta oss ut på havet och komma hemåt igen.
Hundarna kom hemskjutsade av pappa strax efter jag kommit hem. De var helt slut efter en helg i Hindås + Hajom. Jag satte mig i solstolen, njöt av kvällssolen, lite melon och <3 i telefonen i en timme.

Idag har jag hunnit lite allt möjligt innan det var dags att stämpla in. Jag har dammsugit, tvättat fyra maskiner, lagt in en ny handlingskurs i halleröd, samt bokat in tre privatlektioner...! Kul som tusan :o)

Avslutar med några bilder från helgen (de flesta har jag snott från Sarah)
Sonja och Tommy rappar om sitt liv med Hanna
Helt oslagbart...!


 Dansen i full gång... Johan, Sofie, Andreas, Jeanette, Linn m.fl.
 Jeanette, Hanna och jag på klipporna på lilla Förö
 Finaste födelsedagsbarnet Hanna, tillsammans med Sarah
 Linn, jag och Jeanette njuter av fördrinken
 Linn, jag och Jeanette kliver i land på stora Förö
 Utsikten vi vaknade till på söndagsmorgonen, inte helt fel.
 Sofies kommentar under söndagen "himmlen är nästan FÖR blå"...
Ja, då har man inte mycket att klaga på inte ;o)
Sarah, Johan och Izafisa myser på altanen

Inga kommentarer: