torsdag 3 maj 2012

Underbara fantastiska torsdag säger jag bara...!
Började dagen med en promenad med tjejerna i området, och tog mig sedan iväg för att göra ett par ärenden. Det blev två par nya lundhagsbyxor, ett par nya Salomonskor, ett par tofflor och ett par nya löpartights - allt mycket välbehövligt. Minus lundhagsbyxorna kanske ;-)
Jag fick sedan handlat ett par lådor till bilen och har nu påbörjat lite organisation i bakluckan - vilket sannerligen behövdes. Snacka om att man lever i bilen...!

Jag åkte sen till Frölunda torg och lämnade blod - för fjortonde gången, fick jag reda på. Jag har lämnat blod så ofta jag har fått sen jag fyllde 18 och tycker att det är en SJÄLVKLARHET att göra det. Det tar inte mer än 15 minuter av din tid och du hjälper faktiskt till att rädda någons liv.
Kom inte och skyll på att ni inte har tid, eller är rädda för sprutor. För en dag så ligger du själv, eller någon av dina anhöriga på en sjukhusbrits eller i en ambulans - och behöver din hjälp.

Nog om det :)
Efter jag blivit färdigtappad kom jag hem och tog med mig hundana ut i trädgården för lite mer röj. Det märks i mina ben att jag stått framåtlutad över rabatterna i ett par dagar, för träningsvärken är ett faktum. Pinsamt värre får jag nog säga med.
Min trädgård är en sorglig historia bitvis, men nu börjar den se liiite bättre ut. Äntligen!

Efter åtminstone en timme i trädgården så tog jag faktiskt en powernap i soffan, vilket var ljuvligt skönt. Hinns inte med ofta, men det satt verkligen där det skulle. Hur skönt som helst att få slumra till en stund.
Hann med lite mer pyssel hemma, med bland annat det tråkigaste som finns - att sortera rena strumpor, innan det var dags att bege sig mot Halleröd.
Freja fick följa med som sällskap och jag fick så gott om tid att jag hann med att testköra ett par kombinationer jag tänkt mig till helgen.
Freja gick som en klocka, hoppade som en gasell och det var länge sedan ett pass gick så sansat, lugnt men samtidigt offensivt. En helt fantastisk känsla! Var sååå nöjd efteråt. Dessutom slutade jag i tid, för en gångs skull!

Hade sedan kurs för Annelie, Jenny och Erik och det var en underbar kväll. Strålande sol och duktiga kursare. Kombinationen blev dessutom bra, lagom svårighet för en gångs skull och det var kul att se alla sätta hela banan på slutet :)
Efteråt fick Freja busa lite med Sonjas lilla Trolla, en glad 8-månaders bordercollietjej. Freja var så snäll så, men Trolla tyckte minsann att hon var lite läskig ändå. Freja sprang omkring och nosade, busade och rullade sig i gräset och Trolla följde henne i hälarna... Så fort Freja tittade på Trolla så vände hon tvärt och sprang i panik åt motsatt håll, sen fort tillbaka för att följa efter Freja och sedan direkt åt full fart åt andra hållet. Så höll hon på :)
Delar med mig av ett par bilder från gårdagen då jag och tjejerna hade sällskap av Elliot :)


1 kommentar:

Freda sa...

Vart köpte du dina Lundhagsbyxorna?