söndag 18 mars 2012

Hoppas på förändring

Som jag tidigare berättat så håller jag på och letar efter en ny lägenhet, då vi vill flytta härifrån. Jag har ett par 100% byten via lägenhetsbyte, och väntar nu bara på att få kontakt med alla inblandade. En tjej var precis här och tittade på min lägenhet - som hon gärna vill ha, och jag försöker få kontakt med killen vars lägenhet jag vill ha.
Då det ofta är tre aktörer i ett byte, så är det såklart en del som ska klaffa - så jag försöker hoppas på det bästa nu.
Lägenheten som är på tal nu, ligger på samma gata som lägenheten jag tittade på för ett par veckor sedan - och jag VILL så gärna bo där. Så håll, håll, håll era tummar och tassar för oss nu.
Vill så gärna att det ska bli en flytt, och gärna så fort som som möjligt...!

Så, nog om det och så en liten helguppdatering.
Jag började gårdagen med att ha en privatlektion för Louise och coolaste Alice, vilket var väldigt lyckat. Det finns inget bättre än att se ekipagen hos mig utvecklas från gång till gång - heja er vad bra ni var! :o)
Efter lektionen åkte jag upp till Sisjön och träffade Sarah o Combat samt Camilla och hennes nya lilla kille Rocky (chihuahua på fyra månader). Vi konstaterade snabbt att Rocky har ungefär samma storlek som en ekorre ;o) Hur söt som helst och han kommer antagligen att hänga lite med mig och tjejerna i veckan - vilket vi såklart ser fram emot!
Efter en runda runt Sisjön åkte jag hem och ställde mig och gjorde glass - smaskens!
Nicke o Perra kom över på kvällen och det blev vin, goda saker att äta på, samt sällskapsspel natten lång. Asabra som vanligt och jag har träningsvärk i magen idag av allt garvande.

Idag har jag, Sarah o Emma hängt på klubben, och det blev lite agilityträning. Freja gick riktigt bra och jag är väldigt nöjd med självande hoppandet :o) Självklart blev det en del bommar på marken, men jag tycker ändå att hon hoppade väldigt bra det här passet. Väldigt skönt känsla i mycket! :o)
Stella fick springa ett par snabba rundor hon med, min fina lilla tant. Hon var något låg, efter massa skott runt omkring.


(PS. Sarah, jag har norpat dina bilder.)


1 kommentar:

Anonym sa...

Du är inspirerande! Har hittat dina filmer på youtube också och så hittade jag till din blogg. Lärorikt när du kör slowmotion. Fina hundar du har. Funderar på hur du tacklar rivningar? Bara mer hoppteknikövningar (tips?) eller korrigerar du på något sätt?