fredag 11 mars 2011

Helgplanering & väderutbrott

Snacka om att jag inte var särskilt förtjust över att bo i Sverige igår och i förrgår. Snöoväder så det bara skrek om det, fick minst en dm i trädgården. Som tur var slog regnovädret till igår och det mesta regnade bort, förutom i trädgården såklart. Där är det nog rena köldknäppen för det smälter inte bort för fem öre där ute... Blir galen.
Men idag skiner solen härligt våraktigt ute och hundarna och jag ska nu ut på långpromenad innan vi ska bege oss till jobbet.
Igår hade vi styrelsemöte ute i Mölndal, och det kändes bra som vanligt. Vi skötte oss fint och spårade inte ut med skrattattacker sådär hemskt ofta. Våran duktiga ordförande håller dessutom bra ordning på oss allihopa :) Det är dags att sätta igång med årets kommitéearbete och som ordförande för Aktivitetskommitén så är jag jättetaggad :) Längtar tills första möten då vi ska slå våra kloka huvuden ihop om vad vi ska göra under året.

Imorgon vankas det tävling i Linköping och det ska bli riktigt roligt! Jag, Jeanette o Emma P åker upp tillsammans i en bil, med våra large-hundar och Emma N, Sarah o Linn åker upp med sina småjyckar i en annan ;-) Ska bli roligt att åka så många till en tävling igen, var så länge sedan vi var hela GHU-gänget iväg. Nu blir vi iaf några stycken :) !!
På söndag vankas det lydnadstävling i Angered, Hundstället Hjärtat och det har vi redan sabbat genom att inte träna sen förra tävlingen. Inte så genomtänkt :) Freja går dessutom sämre inomhus, så jag har inte några större förväntningar på det. Men, vi åker dit o gör vårat bästa i alla fall :) Våra polare däremot, dom ska minsann plocka fler 1:a pris!! :D

1 kommentar:

Camilla och terroristerna sa...

Lycka till i helgen, vi håller tummarna för er!
Kram från oss