måndag 7 mars 2011

Suck.

Vad gör ni för att muntra upp er själva under dagar då allt känns förtaskigt?

Jag har en riktig jäkla dipp idag och det känns som att det inte finns något som kan få mig på bra humör.....
Förmiddagen började utan problem, med en skön promenad på klubben. Sen börjar båda hundarna vrålskälla på en schäfer vi möter (dock gick ingen av dem fram) och sedan dess har dagen bara gått utför.
Jag har 500:- kvar att leva på denna månaden, och har inget toapapper hemma... Jag har galen ångest över vad jag ska ta mig till, hur 17 ska jag få mitt liv att gå ihop?
På jobbet så var det ingenting som fungerade rent ut sagt. Bläcket var slut i skrivaren, den andra skrivaren + datorn vägrade öppna mina dokument. Internet la av. Puckon ringde. Dammsugaren strulade. Allt strulade...
Har sedan haft en kursstart idag som inte alls gick som jag hade tänkt mig. Det kändes krystat och obekvämt och jag kände inte alls att jag nådde fram...! Jag som varit så taggad, galet förberedd och så kändes det bara halvtaskigt efteråt. Känner mig fruktansvärt misslyckad som instruktör idag. Och till råga på allt så har jag gått upp 1 kilo med... DET fick banne mig allt att rinna över. Arghhh!

Får se om det hjälper att skriva av sig....? (och belasta er stackare med mina i-landsproblem)

2 kommentarer:

Sofie sa...

Vännen. :( Skriva av sig brukar vara bra.!!
Jag tycker att du ska ta med dig dina fina, fina hundar ut på en promenad, med peppande musik i lurarna. Det brukar jag köra på!
PEPPKRAM, och tummhållning för att du får en bättre morgondag!

Marita sa...

tidningspapper ?