tisdag 17 april 2012

Back on track

Började dagen med en härlig promenad vid havet med hundarna. Duktiga lydiga hundar vid möten med människor, cyklar o hundar - men däremot fick jag vråla lite på Stella för att få henne att låta bli att hoppa i plurret.
Hon känner väl att våren är här hon med, och när våren är här blir man badsugen. :)
Efter promenaden åkte vi till jobbet och blev emottagen med öppna armar av världens finaste Anna, som gav båda hundarna en massageomgång. Båda kanonfina i kroppen! :) Har masserat mycket det senaste och det är skönt att se när det ger resultat.
Har sen haft en väldigt produktiv, kreativ arbetsdag där jag bland annat just nu jobbar med att förnya och uppdatera våra kurskompendier.

Har sen haft två kurser på kvällen, vilket som vanligt var väldigt kul! Nästan extra kul nu då jag haft en hel veckas uppehåll.
På vardagslydnadskursen körde vi koppelträning, stadga samt lite inkallning och stanna på avstånd. En härlig grupp med intresserade ägare :) Agilitykursen är en minigrupp, som får mycket egentid, vilket de såklart gillar skarpt :P Har fokuserat på slalom idag, och älskar verkligen när man ser hundarna tänka till på riktigt, och fatta! :)

Inga kommentarer: