onsdag 18 april 2012

Jag började dagen med ett kort möte i Frölunda, sen åkte hundarna och jag till Ruddalen och tog våran promenad där. Blev mycket skogsbus, spring, hopp o lek för hundarna - men också mycket fokus på koppelgående, något jag slarvar ENORMT med.
Hundarna var trötta och nöjda när vi kom till jobbet.
Sen så har jag haft en privatlektion i vardagslydnad, med världens goaste goldenkille och hans två jättetrevliga ägare. Då är det busenkelt att jobba :) När man ser vilka framsteg de gör från gång till gång!
Har sedan jobbat på kontoret som vanligt under dagen. Mina valpisar hade jag för sista gången idag, världens goaste grupp. Valparna har blivit nästan dubbelt så stora, och börjar bli riktiga hundar :)
Grupp nummer två för dagen var Agility steg 3, där vi fokuserade på balanshinder och sedan en handlingsbana med staket. Väldigt kul att se hur framstegen sker även där :)
Snart ska åtminstone en utav dem debutera, vilket jag ser fram emot att följa.

Har fortfarande lite problem med en människa i min omgivning som verkar vilja förpesta min självkänsla. MEN, idag har det kännts något bättre...!
Fick bland annat ett samtal ifrån en kursdeltagare idag som verkligen förgyllde min dag. Hon har gått en kurs i Cirkuskonster för mig nyss, haft en hel del hundar och ska snart gå utbildning hos oss - troligtvis :) Hon ville bara berätta för mig att kursen hon gått för mig var den bästa hon gått på länge - FATTA vad glad jag blev :) Sånt höjer självkänslan, trots att andra försöker göra motsatsen.
Imorgon är jag ledig, och har en del jag måste göra...! Jag måste bland annat åka iväg med mina deklarationspapper till min revisor. Sen så måste jag lasta ut vinterdäcken från bilen, haha.
Jag måste försöka få tag på en dammsugare med, har fortfarande inte hittat någon som passar mig och min prisklass.
Det blir lite roliga aktiviteter inplanerade också, bland annat agilityträning med tjejerna och Jennie och hennes fina hundar :)

1 kommentar:

Jennie sa...

<3 Tusen tack för bästa dagen! :)
DU ÄR GRYM!!
Glöm aldrig det!! :)