lördag 25 oktober 2008

en plan i dess första skede..

Emma fullkomligt stönade sig igenom kvällens avsnitt av Idol. "Arrrghh, jag står inte ut" Nej, det är inte Idolerna hon inte klarar av. Det är den där missanpassade torrbollen Jidhe som ska bort från allt vad TV heter. Åtminstone allt som inte rör sport. Jag blir fullkomligt galen på människan, han är torr, tråkig, och ja, allt annat negativt som finns att säga.

Han förstör varenda avsnitt av Idol...
Emma och jag har en plan, ni kommer antagligen att få läsa om den i kvällstidningarna inom kort.

Förövrigt så har jag utnämnt Alice, Robin och Robin till mina officiella favoriter. Näst på tur att åka ut är Palm o Lars, det har vi också bestämt Emma och Jag.

Robin B ska få bli min aldeles egna toyboy, det enda som stör är att han är lite för like Asshunter, men det får gå ändå! Söt som socker är han faktiskt ändå.

Jag jobbar imorgon och jag ser icke fram emot skiten, lönehelg och allt. Det kommer att bli en stressig dag, det kan jag garantera. Tvi vale.

Nu sitter jag och slötittar på Apornas planet, suckar och ska snart gå och lägga mig. Sängen lockar som vanligt, men ändå inte. Dagen tar slut för fort om man lägger sig tidigt, men morgondagen är desto lättare då... Ett tufft beslut det där.


081024

1 kommentar:

Sus sa...

Hallå!

Hoppas att du får en skön lördag!
/Kram Sus