onsdag 29 oktober 2008

mördarhunden slår till igen.

Stella får verkligen ut sina aggressioner på våra morgonpromenader har jag sakta insett. Hon letar reda på den största, pinnen (läs stocken) och praktiskt taget mördar den. Hon morrar, skällar, rullar sig på den och sliter den sönder och samman. Alla kamphundar där ute - släng er i väggen. När vi går ut efter jag kommit hem från jobbet är hon inte alls lika aggro på stock och sten. Hon har liksom redan fyllt sin dagliga kvot av morrande då känns det som.

Mamma fyllde år i måndags, var hos henne och firade henne tillsammans med alla hennes kompisar och Maggan. Var jättetrevligt och tror att hon blev glad över sina presenter. Nu så flyttar hon snart hem till Maggan för att hennes kök ska byggas om totalt. Ska bli så spännande att se det när det är färdigt. Snacka om att man blir sugen på att köpa lägenhet och renovera när man bläddrar i alla kökskataloger hon har haft liggandes hemma hos sig.

Jag jobbar stängning idag igen, och det är urtrist. Fullkomligt hatar att slöa omkring i butiken på kvällarna, finns nada och göra verkligen. Hade mycket hellre haft en smockfull butik.. Då hade tiden åtminstone gått.....

Nu ska sminket på och sen bär det av mot jobbet.

Bild tagen i Sisjön 081026

Inga kommentarer: