måndag 13 oktober 2008

Världens smarrigaste tacopaj!


Tacopaj á la Aggro
Fyllning:
ca 800 g köttfärs
2 påsar tacokrydda
ca 2 dl riven ost
4 dl creme fraiche
salt, peppar och vitlök

Deg:
150 g margarin
3,5 dl vetemjöl
2 msk vatten.

Sätt ugnen på 200 grader
Stek köttfärsen och blanda ner tacokryddan med ca 1 dl vatten. Blanda ihop smör och mjöl tills det bildat en smulpaj och tillsätt 1 msk vatten i taget. Tryck sedan ut i pajformen och förgrädda i ugnen i ca 15 min.
Blanda ihop ost och creme fraiche, krydda med salt, peppar och vitlök. Spara inte på kryddorna! Det är smaskens med lite extra smak.
Vänd ner köttfärsen i pajformen och häll sedan över oströran.
Grädda i ugnen i ca 20 minuter eller tills pajen fått färg.

Oerhört god!

Inga kommentarer: