fredag 1 april 2011

Så har det varit bloggtorka åter igen på den här sidan...! Jag hinner bara inte riktigt med :) Så får bli en liten snabb update innan helgen sätter igång igen. Veckodagarna rullar på som bara den, med kurser fyra kvällar i veckan och jag pendlar mellan Högsbo och Kungsbacka, varannan dag. Hundarna är med mest hela tiden, på båda jobben och trivs bra med det. De fick vara med båda två igår under en privatlektion, där det behövdes störning på avstånd (Freja) och en hundspråkscoach (Stella). Känns otroligt skönt att Frejas utfallsproblem blir mindre och mindre och jag har med henne på lektion oftare och oftare - vilket glädjer mig något oerhört, och inget gör såklart henne lyckligare än att få vara i centrum en stund. Vi har hunnit med ett par promenader med våran tjockaste kompis Maria, som vilken dag som helst utökar familjen. Åh som jag längtar! :) Jag blir aldeles pirrig i hela kroppen när jag tänker på det! Trots att Maria har två veckor kvar på graviditeten så har vi kommit ut på långpromenader ihop, jag aningen nervös dock - jag väntar bara på att vattnet ska gå, mitt ute i skogen. Men än så länge har jag klarat mig :P Vi planerar i racerfart, Göteborgs deltävling i Doggy Professional Agility Cup som ska gå av stapeln på GHU den 10 april! Det kommer att bli kanonbra tror jag - även om det blev med lite kort varsel. Men så blir det när datumen inte räcker till och vi hoppas på succé ändå! :) Självklart ska både Stella & Freja vara med, och jag ska vara inofficiell tävlingsledare och ambassadör för Doggy. Kul kul kul :)



Förra helgen hade jag ett härligt dygn hemma hos Jeanette där det bjöds på go middag, övernattning och tre vallpass. Freja gick otroligt bra på fredagen, och kändes som att poletten verkligen hade trillat ner. På lördagen däremot, då fick jag långfingret och en stendöv hund. Fåren var dessutom lite trötta och tyckte nog att vi störde deras fina vårdag och Freja fick lite problem. När de vägrade att flytta på sig så kämpade vi på ihop en stund, försökte stötta min lilla hund i att faktiskt tuffa till sig lite, men nejdå, Freja kör på att be riktigt, riktigt snällt i stället (a la grisen Babe) och går fram och slickar ett av fåren på nosen. Riktigt illa Freja, riktigt illa.

Nu ska jag skynda mig iväg till tryckeriet och hämta upp kompendier, sen ska jag vidare till HH där jag ska jobba på kontoret i ett par timmar och sedan ha ett kurstillfälle. So long.

1 kommentar:

Sofie sa...

Vad roligt att läsa att allt flyter på så bra Elin! :)