torsdag 18 augusti 2011

Taggade!

I helgen är det dags för riksfinalen i Doggy Professional Agility Cup, och det är dags för Freja att mig och prestera :-)
Tävlingen kommer att hållas inne på Trädgårdsföreningen i Göteborg, på lördag mellan 10-18 och man är självklart välkommen att komma dit och heja på oss och alla andra duktiga göteborgsekipage! Det ska bli jätteroligt att tävla igen, känns om det var länge sedan nu och Freja är som vanligt taggad ut i klospetsarna.
Vi har haft en heldag på klubben idag, drygt fem timmar, där vi hunnit med promenader, träning, umgänge med bland annat Maria och hennes fina lilla Melvin. Melvin är Marias son, fyra månader gammal och han har idag fått göra sitt första framförbyte på agilitybanan. ;-) Med Melvin i famnen styrde jag Link över ett par hinder, och ja, Melvin är definitivt min yngsta elev hittils :P
Freja har fått springa lite klass 1 kombinationer idag, med mycket raksträckor, hindersug och slalom. Har känts riktigt bra och det har varit ovanligt få bommar i marken, vilket känns inspirerande inför helgen! :)

Inga kommentarer: