fredag 14 augusti 2009

En riktigt perfekt dag!

Åh, en sådan underbart härlig dag det har varit idag! :-)
Började dagen med att väckas utav solsken, tog då en timmes promenad med Stella innan frukost. När vi kommit hem åkte vi nästan raka vägen in till Slottskogen med våra favoriter Maria och Link. Såklart hade vi inte räknat med att väj out vest skulle ta upp HELA slottskogen, och blev istället nästan en timmes promenad runt hela skiten, tills vi sist hamnade i Azaleadalen där vi la ut våran filt.

Men promenaden dit var mysig! Det var länge sedan jag stannade och verkligen tittade på djuren som traskar omkring överallt. Stannade extra länge och tittade på pingvinerna som stojade runt i sin lilla pool och hade roliga saker för sig. Link var fascinerad!

Låg sedan på gräsmattan i flera timmar och bara hade det underbart, löste lite suduko, pratade, fikade och solade. Var riktigt varmt, men när slottskogen mullrade högt ifrån ljudet ifrån våra magar vid tre-tiden fick vi ge upp för att åka hem och äta.

Det blev pizza hemma hos Maria, där vi sedan låg och putade med våra tjocka magar efteråt. Blev kvar hos Maria fram tills sjutiden då jag och Stella promenerade hemåt.

Har nu ägnat kvällen åt lite tvättning - det behövdes. Sen så har jag packat våran tävlingsväska inför våran dag i Stenungsund imorgon. Ska bli riktigt roligt att tävla igen och jag hoppas att vi i alla fall slipper åskväder. Det ska tydligen regna dock :-/ Men det kommer förhoppningsvis inte blir en superlång dag, då de verkar ha lagt upp dagen ganska så bra! :-)

Även denna bild är tagen av Cillen!

1 kommentar:

Jessica sa...

Jag väntar fortfarande på dagarna i småland!;)