tisdag 4 maj 2010

Utbildningsdagar

Igår och idag har jag varit uppe i Vårgårda på Vinna Hundcenter och gått en vidareutbildning som agilityinstruktör. Har haft Emelie Merenius som lärare åter igen och hon var som vanligt toppen!
Igår hade vi mycket handlingsövningar, staket, threadle, pull through, push through. Gått igenom banvandringstekniker och lite annat. Idag har vi pratat fram och back-kommando, och fått träna det i praktiken. Funkade grymt på Stella och är sugen på att testa det på Freja och vet att jag kommer att ha användning för det... (så blir Jenny glad nu med!) Har även kört lite kvalitetssäkran av bl.a. slalom och har kört det i praktiken - där Freja fick vara med. Gick kanon och är grymt nöjd.

Har varit jättebra att ha med Freja, hon har varit jätteduktig agilitymässigt och skött sig kanon. Har varit ett trevligt gäng med instruktörer med, alltid roligt att träffa nytt folk! Vi var bara fyra stycken pga ett par återbud, vilket var skönt! Mer tid och kaffe till oss, haha :-) Ser fram emot nästa tillfällen, som är i slutet på maj, redan nu.

Ute ösregnar det, och det har både haglat och regnat på oss tidigare idag - wierd, då vi igår stod i kortbyxor och linne och solade på agilityplanen. Oj vad man längtar till riktig sommar!

2 kommentarer:

Jessica sa...

Jag längtar oxå som bara den efter riktig sommar... Kommer aldrig glömma den dagen efter inflyttningsfesten när vi satt ute o mös... Var så varmt o skönt då!!:)

Anna sa...

Vilken fin bild på er två! :)