måndag 7 juni 2010

Helg kom till mig!

Det är måndag idag, och det regnar och är grått... Inte direkt den bästa starten på en vecka med andra ord, men man kunde haft det mycket värre....! Direkt efter jobbet hade jag det sista mötet med köparen av mammas lägenhet, nycklarna är nu överlämnade och pengar överförda - vilket så klart känns väldigt skönt.
Sen åkte jag hem, bytte om (till smutsiga) kläder och tog med mig tjejerna ut i regnet och åkte upp till Sisjön där vi träffade Hanna & Janis för en promenad i regnet. Vi gick Sisjön + Oxsjön och det var riktigt härligt, trots regn... Det regnade faktiskt inte heela tiden, så lite tur hade vi allt :-) Det smällde en hel del, så Stella fick gå kopplad, men Freja var lös och skötte sig bitvis ganska bra. Hon har så rackarns bråttom bara....! Rackarhund.

Igår vaknade jag (en söndagmorgon liksom...) klockan åtta och var pigg som en mört. Efter lite segande hemma med långfrukost för mig själv så var jag uppe vid klubben vid halv tio och gick torsdagsrundan plus lite omvägar i skogen - var helt underbart. Hur varmt som helst och glada hundar! Efter 1,5 timme i skogen så var det lydnadstävling på klubben och jag passade på att titta på några ekipage som slet i hettan...!

Några timmar senare hamnade jag, Malin, Peter och två kompisar till honom i Slottskogen för lite inte-göra-nåt-o-sola-dag. Helt underbar dag blev det! Efter en liten träff hos pappa så träffade jag min bästaste, underbaraste gudmor Pia för kvällsmat, fika och massa prat. Underbart och det får inte gå lika lång tid tills nästa gång!
Mys med godingen när jag kom hem, finns ingen bättre att somna tätt intill hos.

Längtar galet mycket till helgen då det vankas tävling på lördag och vallning+hajom+volleybollspelande på söndag!

1 kommentar:

Jessica sa...

Jäklar va blir sugen på att spela volleyboll när du skriver så...:/ Fasen va skoj vi hade på skolan när vi gjorde det....:)