måndag 20 september 2010

Vilken förening vi har!

Big Papa Bear
Trafikstockning i Kålmården

Hanna & Moa shejkar loss!

Balansträning :-)

Bästa bilden på delfinerna (galet svårt att ens få dem att fastna på bild!)

Häftigaste ögonblicket ever!

I fredags så lämnade Hanna och jag bästkusten och begav oss mot Kålmården för en helhelg tillsammans med hundungdomar från hela Sverige, samlade för att ha det årliga Representantskapsmötet. Det börjades med möte på lördag morgon, följt av fika - lite mer möte och sen lunch och uppvisning på delfinariet. Det var helt fantastiskt, men aldeles för kort och galet svårt att ta kort där inne!
Då det regnade blev det ingen längre runda i själva parken utan Hanna, Jenny och jag tog bilen till safarin och fick vara med om ett par fantastiska upplevelser på nära håll. Bland annat hade vi närgågna giraffer omslingrandes runt bilen, en totalt tokig giraffunge som inte fick nog av att rusa runt som en greyhound! Det ser verkligen ut som att dom springer i slow motion och man är så orolig för att de ska snubbla, och att de smala, långa benen bara ska gå rakt av. (chansen må vara minimal)
I varghängnet blev vi mötta av två enorma vargar som kom gående längs med bilvägen, rakt mot oss och stirrade iskallt in genom fönstret. Galet häftig upplevelse! Hanna och Jag gjorde om safarirundan på söndagen innan vi åkte hem och det är coolt att det verkligen blir så olika upplevelser!
På lördagskvällen blev det bubblande i spaavdelningen på hotellet, en tupplur, och sedan en helt fenomenal tre-rätters-middag med alla SHU-arna. Helt makalöst mysigt och gott. Mums! På kvällen blev det massor med dans i källarvåningens festvåning :-) och det blev galet bra, svettigt och kul. Under söndagen blev det mer möte, diskussioner och tyvärr blev det inte riktigt ett avslut som vi som lokalklubb för oss hade hoppats på - dvs ingen rösträtt för lokalklubbar. Det är galet tråkigt, men det är bara att ta tag i saker och hoppas på bättre lycka och förslag tills nästa repskap!

1 kommentar:

Sofie sa...

Å vad härligt och roligt det låter! :)