torsdag 30 september 2010

Småland imorgon

Idag var det kursdags igen för mig och Chip och det stod kontaktfält på schemat. Då det är Jacquelines jobb att träna detta hemma ;-) så blev det lite handlingsträning för mig och Chip istället och vi körde dessutom en superbra start/belöningsövning för Janne.

Gick en runda med tjejerna i skogen runt brukshundsklubben förut och sen blev det lite lydnadsträning för Freja. Hon gick rätt så bra, men var ganska så övertaggad. Hon fick även ta balansen ett par gånger och det gick kalasbra! Stella fick sig ett freestylepass till och hon var aldeles, aldeles för speedad och vi fick inte till mycket rätt där inte :-)

Sen satt jag och Janne i över en timme med resultaten från tävlingen i helgen. Resultaten stämmer som de ska, men problemet är att nästan alla mediumlag saknas i resultatlistan. Ekipagen o resultaten finns, men de finns bara inte i den slutliga resultatlistan. Förstår inte mycket. Har mailat support och väntat på svar, så hoppas att kunna få ut resultaten på söndag kväll senast!
Nu blir det lite mer packning, är egentligen dödstrött och vill bara sova... men jag måste vara resfärdig direkt efter jobbet imorgon då det vankas middag i Halmstad tillsammans med Jessi + familj för att fira att jag kommer och hälsar på!! :-) Egentligen kanske vi firar att Jessi fyller år med, men det är inte så noga.. :P

Får se om det hinns med någon helgrapport från hundhelgen i Ljungby. :-)
Hittade vallbilder från Jeanette från nu i somras. Dit vi förresten måste igen snart, för att valla, köra agility och framför allt för att inspektera Jeanettes nyinköpta hus - grattis gumman! :-)

1 kommentar:

Jeanette & Flocken sa...

Du är mer än välkommen hit och träna...lite vallning..lunch o sen agility en dag/helg kanske ;)??

kraam