måndag 4 oktober 2010

Wow.

Wow vilken härlig helg jag har haft!
Kom till Halmstad och resturangen Wild West strax efter 19 på fredagskvällen och vi firade Jessi som fyllde 23 med pompa och ståt :-) Mycket god mat men katastrofal service, till födelsedagsbarnets stora förtret :P
Det var tidig uppgång på lördagmorgonen och 8.00 befann jag och hundarna mig på Ljungby brukshundsklubb där vi blev välkomnade med öppna armar. Det blev framplockning av hinder och en runda för tjejerna innan vi satte igång med teori för första nybörjargruppen. Vi hade sen en 4-timmars kurs med sex trevliga kursare. Vid 13.00 hade Freja och jag uppvisning i agility och Stella och jag körde några moment i freestyle. Var massor med folk och tittade och jag var galet, galet nervös över att prata inför så många. Men det gick nog ganska bra ändå tror jag :-)
Efter lunch var det dags för ytterligare en nybörjarkurs och det blev 4 timmar till med fyra kursare. Alla nybörjarna var så himla duktiga och jag var galet imponerad över att de i slutet av kurserna kunde ta flera hinder i följd och vissa en hel rundbana. Mycket kul att se!

Det var tvära kast hem för oss och jag hann mikrosova i fem minuter innan det serverades middag hemma hos familjen Palm/Linton. Sen var det bara att kasta sig in i duschen och lägga på ett kol. Det blev utgång tillsammans med Jessi, Pontus, Mio, Susanne och Fredrik - mycket trevligt. Efter förfest i Ljungby gav vi oss av till ett större festställe i Ljungby som bara är öppet då och då, vid stoooora attraktioner :P Björn Rosenström spelade senare på kvällen och det var galet mycket med folk.
Det blev två cider sammanlagt för Elin under kvällen och aningen svårt att hålla jämna steg med resten av gänget. Gud så trött jag var. Stupade i säng 02.18 och var aningen bitter när klockan ringde 06.45. Blev serverad kaffe i mängder på brukshundsklubben och efter en morgonpromenad i skogen där så blev jag genast piggare. Det blev sju deltagare i fortsättningsgruppen och det var ett riktigt härligt gäng med hundar med stor potential! 6 h kurs blev det och vädret var på våran sida även den här dagen. Galet skönt vilken tur vi hade.
Tack Ljungby BK för att jag fick komma och för trevligt bemötande från alla jag träffat!

Var underbart som vanligt att komma och bo i Sunnetorpa och jag hoppas att det inte går så långt tills nästa gång :-)



1 kommentar:

malin sa...

Tack för att du kom!!