tisdag 19 oktober 2010

Styrelseutbildning

Klockan 15.45 i fredags så hade vi packat in oss i Mamma Susannes bil i Mölndal och det var jag, Maggie, Linn, Camilla & Emelie som styrde kosan mot Stockholm. Tog en timme att ta sig ut från Göteborg tack vare fel avfart och galen rusningstrafik. Det blev ett par stopp på vägen, inklusive middag på Max, där vi råkade ut för ett känt youtubeprank.

Runt halv elva så kom vi fram till Ekerö (Mälaröarna) och fantastiskt vackra Sånga Säby. Vi blev incheckade i våra läckra rum, Emelie och jag delade rum i Skeppet och sov i galet sköna sängar. Dagen började 09.00 efter en härlig hotellfrukost. Sen så kan man väl säga att det var full rulle fram tills 23.20 då den sista föreläsningen var slut.
Dagen fylldes av grupparbeten, föreläsningar från SHU som styrelsearbete, en föreläsning med Memea Mohlin & Åsa Nilsonne om hundträning tillsammans med mindfullness, promenader i det vackra vädret, lite fotografering med Emelie och en otrolig föreläsning med Runar Naess, världskänd vargforskare. Det var helt otroligt att lyssna på och att få prata, ställa frågor efteråt var något jag aldrig glömmer. En ÄRA rent ut sagt :-)

På söndagen var det mer information om styrelserbete, föreläsningar från studiefrämjandet och uppdelning av styrelsegrupperna. Fick med oss hem massor med erfarenheter, nya kunskaper, massor av idéer, inspiration och nya vänner. Var som vanligt i sann SHU anda en fantastisk helg! Tack Linn, Camilla, Emelie och Maggie för en rolig och lärorik helg - 2011 är vårat år :-)

Inga kommentarer: