fredag 3 september 2010

Veckan rann bort.

Hej hopp vad fort den här veckan gick! Helt galet!
Igår åkte jag med tjejerna till Kungsbacka BHK efter jobbet och vi gick ut på promenad i skogen "det går en stig där någonstans" var det någon på klubben som sa, jo men visst ;-) Vi tog oss runt, fram, över, genom - men inte helt smärtfritt. Det var en hel del hoppande, krypande, klättrande och hukande för att kunna ta sig fram någolunda i en del. Men hundarna hade roligt! :-)
Tillbaka på fast mark igen så körde jag lite agilityträning med Freja på en box som stod framme, körde även hörn och det gick inte så dumt faktiskt. Körde även kontaktfält på balansen och där var jag nöjd, hon tjuvade med släppkommandot en gång - sen skärpte hon sig. Var bra att få lite träning på ett nytt ställe, och har betalat D-medlemsskap där nu, så mer träningspass där ute.
18.30 hade jag en annan jycke i koppel, nämligen självaste Chip! Det var dags att gå kurs för Christina Beskow och Janne. Jag hoppade in som stand-in för matte Jacqueline och det var roligt. Fick bra tips från Christina om hur jag ska köra Chip, lite tänk om träningen och så - fick med en bra övning hem som det ska tränas på med både Chip och Freja.
Träningen gick bra och jag kände att jag fick ganska bra koll på Chip, vilket kändes kul.
Det blev en sen kväll, åkte inte därifrån förrän nio, då var det raka vägen hem till Peter där tjejerna nu befinner sig. Älsklingen hade lagat mat till mig när jag kom, och det blev lite mys i soffan hela familjen innan jag var tvungen att åka igen. Fick stå och prova bröllopskläder här igår kväll, då jag skjutit upp det så länge och jag var utmattad när jag äntligen fick krypa ner under täcket och somnade på ett litet kick.

Nu blir det att bege sig mot jobbet, för att kämpa mig igenom den här dagen också. Sen så åker jag och pappa mot Västerås ikväll och går på bröllop på Ängsö imorgon - ska bli fantastiskt! Har inte varit på bröllop sen min mamma och min pappa gifte sig 1989...! Då vad jag brudnäbb såklart, och ofattbart läcker :P

2 kommentarer:

Jackie sa...

Hej
TACK för igår!
Chip vart helt död här hemma och är fortfarande! Nu i helgen ska vi ta det lugnt med mysiga skogspromenader.
Ha det kul på bröllopet!
Vi får höras om fortsatt träningspass framöver ok
Kramiz

Jessica sa...

Åh kan vi inte få se en liten bild på lilla Elin som brudnäbb??! Du var säkert jättesöt!:)