söndag 4 januari 2009

En riktig superstar!

Måste börja kvällens inlägg med att länka till My Dog 2009's hemsida och en bild på den fräckaste hunden - ever! (näst efter Stellibell så klart)
Upptäckte att det var Rocky när jag satt och tittade på programmet igår kväll, men jag var iiiinte helt säker. Jag och Emma satt och jämförde alla bilder jag hade av Rocky tillsammans med "MyDog-Hunden" och det var en triumf att springa på Jenny idag på mässan och få bekräftat att det verkligen var Rocky!

Jag har varit igång hela dagen idag - har varit en ganska bra dag. Åkte in till mässan vid halv nio och satt och tittade på agilityn fram till tolv. Smet även iväg en stund och köpte SKK's tävlingspärm, en ny treatbag, ytterligare ett halsband och fick även lite information om en av de utbildningar jag funderar på. Nu lockar den ÄNNU mer. :-)
Sen hade vi ett litet "psalmmöte" hemma hos pappa, planerade musik inför begravningen. Efter ett par timmar hos pappa så åkte jag ut till Billdal och höll en lektion för Jenny och Pica. Var jätteroligt, framför allt för vi hade ridlektionsdebuten i ridhuset!!! och Jenny och ponnyn var riktigt duktiga idag. Det är så roligt när de gör framsteg! :-) Då blir ridläraren glad.
Men hon var kall också, dvs jag. Jag fick stå i duschen i över en halvtimma innan jag började tina. Nu på kvällen har jag och Fredrik varit i studion i ett par timmar. Blev lite blandade kort, blandade resultat också för den delen ska jag tillägga!
Men har varit roligt med. Testbilderna blir alltid bäst eller vad säger du Fredrik? :p haha.




Inga kommentarer: