tisdag 13 januari 2009

Min hund är rasist.

Det är så konstigt med bloggen, tiderna står så konstigt. Mitt inlägg igår, eller ska jag säga tidigt idag, skrev jag vid ett-två tiden någon gång och nu står det att inlägget publicerades efter 16 någonting, istället för 01 eller 02. Någon som vet varför det blir så? Eller om man kan ändra tidzonen på något vis?

Jag tittade på klockan sista gången vid halv fyra inatt innan jag somnade och låg sen i sängen till elva. Då tog jag en promenad i det trista vädret tillsammans med mitt lilla djur. Chillade ett tag och sen åkte vi till stan Stella och jag. Vi åkte till begravningsbyrån för att lämna CD-skivor till Anna och fick även träffa hennes bordercolliekorsning Nelly. Det är så oerhört roligt att se Stella träffa andra bordercollies. Hon beter sig så annorlunda mot BC's jämtemot andra hundar. Träffar hon en "vanlig" hund (får man skriva så?) så springer hon nästan direkt o hälsar på alla människor istället eller letar efter pinnar, ignorerar bara den andra hunden. Så fort hon träffar en BC så lyser hon upp och LEKER. Busar runt, hoppar, brottas och springer. Nelly och Stella kom jättebra överens och jag och Anna pratade om att ses för lite tricksträning och kanske får jag även äran att hjälpa till lite när de tar sitt första steg in i Agilitys ädla värld :-)

Nelly som är lik Stella till sättet, men aningen yngre (15 månader), fick då och då en golvning för ja, hon var ganska kaxig. Väldigt lik Stella där, springer omkring och är lite småtyken och tror sig vara större än hon egentligen är. Härlig hund hur som helst :-)
Vi tränade lite freestyle i förmiddags och vi har utökat repetoaren ytterligare. Nu kan jag stå upprätt när Stella hoppar upp på min rygg. Det är naturligtvis inte något som sitter fläckfritt, med tanke på att vi lärde oss det i morse - haha. Men det är ändå en rolig grej!

Jag måste tvinga Emma att filma våran freestyleträning lite oftare så ni också får se hur duktig min lilla fis är!

Nu ska jag snart iväg och hålla en lektion för Jenny och Pica. Vi hörs senare!


2 kommentarer:

Camilla sa...

Du kan ändra så att tiden blir rätt om du går in på inställningar och formatering. Lite längre ner på sidan kan du välja tidszon, och väljer Stockholm så får du rätt tid! Kram ♥

Anonym sa...

när jag jobbade med hundarna så träffade jag flera BC´s med ägare och de sa precis samma sak, även donna på jobbet var sån. Troja var den enda valpen hon lekte med, sen ignorerade / sa ifrån mot andra hundar som kom nära, utom just Borders! Tror nog de svarta är lite rasister ändå..! :D