fredag 23 oktober 2009

Skönt med ledig fredag.

Det har varit väldigt skönt att ha en ledig fredag bara så här och jag har haft en jättebra dag! Vaknade av väckarklockan imorse och sen blev det en timmes mys i sängen med Freja tills Maria ringde och väckte oss :-)
Det blev en runda med Maria på Frölunda torgs invigning av den nya delen. Jag hittade en vinterjacka på Cassels, jättesnygg och bara för 300 spänn! De hade faktiskt massa snygga kläder, jag som alltid trott att det var en tantbutik - haha. Hittade även ett par svarta pumps i Din Skos nya lokal och lite blandat scrapbookingmateriel på Korthuset.

Hemma hoppade jag ner i källaren där jag monterade en lagerhylla som ska hjälpa till att få bort saker från golvet nu när Elena flyttar in. Hon kommer imorgon och hennes första uppgift som min nya roomie blir att passa vovvarna när jag åker till bästaste Sarah för partaj! Blev så glad när hon erbjöd sig att passa mina små odjur :-)

Efter lite röjande i källaren tog jag med mig tjejerna och åkte bort till Maria där vi tog med oss hundarna upp i skogen för lite spårande. Det var första gången för Link och han var fantastiskt duktig! Han drog iväg så hårt att Maria knappt hann med, haha. Freja gjorde ett bra spår och Stella var lite virrig på sina två spår, det blev mer ett sök och hon sprang mest runt som en tok - haha. Jag måste nog lära mig mer om det här tror jag...! :-)

Nu har jag städat mitt rum - snacka om att det behövdes och nu ska jag hoppa på vagnen och åka in till Linné för en myskväll hemma hos världens underbaraste Sofia!

Inga kommentarer: