lördag 31 oktober 2009

Full rulle!

Det har varit full rulle hela dagen för oss och vi började med att åka ut till Öckerö med Maria och Link. Tanken var att vi skulle städa bilarna hemma hos Marias mamma, men väl där blev det en promenad ner till havet och hundarna fick springa och busa som tokar :-) Sen blev det lite handlingträning i trädgården vid huset, tränade åttvolt, ut, framförbyten och grundsvängar. Sen blev det även lite slalomträning för Stellas del. Hon var riktigt duktig, hade grymt bra fart och gjorde kanoningångar! Freja blev det lite handlingträning med och hon var duktig hon med. Gjorde samma saker med henne och hon var pigg och glad.

Sen blev vi bjudna på lunch i form av potatisgratäng och lövbiff, ruskigt gott! Sen var det att skynda skynda iväg till färjan igen, hemåt - via mammsens grav och tända ljus och sen till rastgården där det var dags för kurs igen.
Var inte jätteroligt då det dök upp EN deltagare. Två visste jag sedan innan att de inte skulle komma... Lite kämpigt kändes det där i blåsten. Men tjejerna fick vara med och träna lite de också och Susanne fick sig en privatlektion! Vi var nöjda båda två efteråt. Tjejerna busade med två labbar och en aussievalp innan kursen satte igång och man skulle kunna tro att de var trötta. Men nejdå, de hann med en bra stunds till busande efteråt också.

Sen åkte vi hem, bytte skor och hoppade på spårvagnen till stan. Nu ikväll har vi varit hemma hos pappa där vi har ätit africana och haft med oss vår älskade syster Sara ifrån London via skype. Underbart att prata med dig älskade syster!


Flickorna ute på Öckerö

Inga kommentarer: