tisdag 12 oktober 2010

Apport!

Det blev tidig uppgång imorse tillsammans med älsklingen som skulle upp och iväg till jobbet. Som den fantastiska flickvännen jag är så stiger jag upp tillsammans med honom och äter frukost (eller "fikar" som han envisas med att kalla det) ;-)
Efter morgonpromenad med mina skrutthundar så åkte jag till mitt gym för att få utklarat lite olika strulsaker och även säga upp mitt gymkort. Självklart fortsätter jag få svaret "vi kan inte hjälpa dig här, du får kontakta xxx" Jag blir skickad hit och dit, om och om igen... Börjar tappa tååålamoodet nu. Hoppas på att få lösning på sjiiiten snart.

Efter LIFE-besök åkte jag till Blomsterlandet och fick med mig tre stycken stora grönväxter med mig hem som jag har planterat i en kruka - blev jättefint :-) Och lite tjockbladiga växter som jag ska ha i badrummet så det blir fint där med.

Blev även en sväng in på Rusta där jag hittade en jättebillig hundpläd som Stella ska få ha under köksbordet. Hon envisas ju med att ligga där istället för att välja någon av de tre hundsängarna vi faktiskt har i lägenheten :P

Tog sedan med mig båda tjejerna upp till klubben där vi tog torsdagsrundan och tog det lugnt och njöt lite extra av det underbara vädret. Helt otroligt vackert!

Hemma igen så blev det lite blomsterplantering och röj i lägenheten (även om den är ovanligt städad nu!) och sen lite klickerträning för tjejerna. Tog fram apportbocken för första gången och började klicka för att få Freja sugen på den. Men när jag hade fått upprepade nosduttar på apporten så stod jag där som ett stort fån. Jaha och nu då? Hur 17 går jag vidare? Men det visade sig inte vara så svårt, jag kastade iväg apporten en meter och vips så var Freja där och lyfte upp den! KLICK! Oj så glad jag blev. Kunde kastade den upprepade gånger och hon lyfte upp den varje gång :-) Vet inte riktigt hur man brukar träna in apporten men än så länge så är jag nöjd med detta!
Efter en stunds vila så hoppade jag på vagnen (hör & häpna) in till stan där jag hade 1 timmes möte med en studievägledare på GU. Mycket intressant :-) Lite kurser blir det nog allt till våren.

Har nu ikväll hållt en valpkurs (tredje tillfället) och en Agility fortsättning (första tillfället) på Hundens hus. Var en riktigt härlig Agilitykurs med trevliga, ambitiösa deltagare och det känns kanonroligt!

Imorgon är det dags för besiktning av Ärtan.... INGET jag ser fram emot. Cross your fingers for me.




2 kommentarer:

Anonym sa...

Åh vad du är duktig och energisk, Elin. Är så stolt över "min" fina kursledare. Jag är säker på att deltagarna är väldigt nödja med dig också.. :-)
ouss!

Anonym sa...

ja ovanstående var från lelle Papi alltså.. :-)