tisdag 18 november 2008

Det blev bra till slut

Jag fick ju ändra min dagsplan efter att jag vaknat upp till ett sugigt väder.
Efter en kortare promenad på morgonen åkte jag till torget och lämnade in min telefon på lagning, sen vidare till stan och brände fem hundra spänn på Panduro (oops) Det fanns så himla mycket fint att jag skulle kunnat gå omkring där i timmar.
Så nu har jag lite till julklappar, inslagning och julkort :-)

Sen åkte jag till gymmet och stod en timme på orbitracen. Var riktigt härligt att få svettas lite Dock var det lite för dåligt med utsikt den här veckan..
Det får dom allt bättra på till nästa gång.

Väl hemma var vädret helt plötsligt underbart och jag tog en härlig långpromenad med Stella. Sen lagade jag lite mat, det började som diskvatten med korv i. Och slutade med något helt fantastiskt, jag var tvungen att slicka tallriken.

Jag åkte till stallet för att ha två toppenlektioner. Det var så roligt att se Ellen rida Pica så duktigt och jag var jättenervös inför lektionen med Linnea, men det gick toppen. Tror och hoppas att hon var nöjd efter lektionen, det kändes som det i alla fall!
Nu har Luisa varit här en liten stund. Fick en jättefin födelsedagspresent och så har vi tjötat lite, druckit lite te och tittat på Desperate.
Jag borde dock ha gått och lagt mig för jättelänge sedan....... jag börjar allt för tidigt imorgon!

Godnatt på er!

Inga kommentarer: