onsdag 19 november 2008

Usch!

Sitter och tittar på Insider på tv3 och jag fylls med hat. Det handlar om nätpedofiler, vuxna män som sexchattar med trettonåriga tjejer. Bland annat så arrangerar Aschberg en chat med en tjej som männen tror är 13, men som i själva verket är 24.
De onanerar i webcam, anspelar på alla sorters sex och erbjuder sig att köpa ut sprit i utbyte mot oralsex och sex. Aschberg hoppar in i bilden och de försvinner illa kvickt. När de blir uppringda av Insider så förnekar de fort allt, hävdar att de var första gången de kontaktat en minderårig, att de inte vet vad de höll på med, eller att de inte minns att tjejen sa att hon var tretton. Massa skitsnack med andra ord.

Det som stör mig mest med det här programmet är, att varenda jävla peddojävel blir censurerad i programmet. Varför i helvete det?! Bara genom att anspela på sex via internet inför en minderårig så begår du ett brott. De borde fanimej hängas ut direkt. Varför ska de censureras?

Gick ett program på vardagsnätterna för ett tag sedan, Amerikanst så klart. Där de hängde ut pedofiler. Programmen sändes efter det att deras domar ägt rum. De som inte kunde dömas, fick censureras. Men 90% som dömdes hängdes ut med ansikte och rubbet.

Bra säger jag!

Vad säger ni?

Inga kommentarer: