onsdag 14 oktober 2009

Yes!

Nu har jag fyllt två stycken vardagslydnadskurser och kommer att ha kursstarter på tisdag och onsdag! Shit, jag börjar bli lite nervös. Men det kommer att vara ofattbart skönt att åtminstone ha något bekant ansikte där. Just nu sitter jag och gör min grovplanering för kurserna, som i princip ser likadana ut. Ju mer förberedd jag är, desto bättre kommer jag känna mig när jag väl står där! Så nu är det planering, planering, planering som gäller!

I helgen blir det tävling igen, på lördag ska vi åka till Marks agilityklubb och köra fyra lopp och på söndagen blir det två lopp på Orust hundägarförening. Imorgon åker jag och Maria upp till klubben för lite agilityträning med Freja och Link - efter det blir det dagboksskrivning för sista gången och jag kan lämna in mina sista uppgifter på agilityinstruktören. Tjooohej!

När Freja lägger sig bredvid mig när vi ska sova, drar åt sig sin snuttefilt och lugnt ligger och snuttar på sin filt tills hon somnar, då fylls jag med en sådan oerhört värme och kärlek att jag nästan spricker. Och när Stella ligger på golvet, trycker ner nosen platt mot golvet och fäster blicken på mig surt, då fylls hela jag med sån kärlek och glädje att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Jag är en oerhört lycklig lottad hundägare!

2 kommentarer:

Jessica sa...

Du är så duktig hjärtat!

Camillaaaaaaa sa...

Hejja er!

Vet du? Jag börjar på HundensHus 2/2... :)

Tror du att ja klarar de?

Tackar dej för inspiration!

Tusen kramar!