tisdag 22 december 2009

Besökrekord tror jag nog...!

Vad flitiga läsare ni har varit idag! :-) Över 60 besökare, tjohooo :-) Tror nästan att det är ett litet rekord för stellasmatte.com
Dagen har varit härlig och just nu doftar det ofattbart gott i min lägenhet. Förmiddagen spenderade jag utomhus i den underbara snön med världens bästa tjejer! Freja var i exstas och hon fick pysa ut lite energi och kuta runt i snön en stund. Efter x antal vurpor fick hon lite kläm på det, men insåg att man var tvungen att sakta ner farten i kurvorna för att inte trilla... Ett smart val. Stella, en rutinerad snöspringare kunde dock hålla sig på benen :-)
På jobbet har det varit K-A-O-S, så himla mycket folk att man knappt hunnit ta ett endaste andetag på hela dagen. Tydligen har hela Göteborg glömt att köpa julklappar och bestämmer sig för att köpa alla idag, på Jula! Vi har haft tre kassor öppna konstant under hela dagen och knappt kunnat röra oss en centimeter på golvet, frågor, frågor, frågor hela dagen lång... Men dagen går fort åtminstone!

När jag kom hem satte jag direkt igång med brödbak, då det skulle jäsa i nästan en timme. Under tiden gjorde jag även en mjuk pepparkaka, som i alla fall luktar och ser god ut - men hur den smakar får vi veta på torsdag. Tog sedan Freja och tog en promenad i snöyran för att hämta två paket, som jag fått två avier till. Spännande, spännande. Ett paket var inte spännande, då det var den sista julklappen (right on time), och det andra visade sig vara en julklapp från min kära gudfar Walle i Stockholm. Ett jättevackert silverhalsband från Designtorget. Blev helt förälskad i det. Visst är det vackert?! :-)
Jag har precis penslat bröden och satt in dem i ugnen, så det blir att sitta uppe en liten stund till och vänta på att de ska bli klara. Det luktar väldigt gott redan nu, så hoppas att de blir bra!

Imorgon är det visserligen dagen före dopparedagen, men det är inte bara den 23:e december. Det är Dagen då världens bästa mellanlillasyster kommer hem. Gud vad vi har längtat efter henne. Familjen ska till bästaste Hajom och hugga gran, det är jag grymt avundsjuk på jag kan lova. Finns inget mysigare än att hugga sin egen gran, något vi alltid gjorde när vi var små och nu är det ju snö med! Gud så mysigt!

Inga kommentarer: