tisdag 15 december 2009

Man firar och man sörjer...

Idag firar vi, med varmt vatten och citron, att Freja äntligen ingår i våran familj till fullo! Har varit hos Ann idag och skrivit färdigt kontrakt, ägarbyte etc. och har bland annat fått träffa lilla pappsen Joe som var hur fin som helst. Fick massor med valpbilder på Flejan, bilder på mamma Råttan, pappa Joe och flera andra små släktingar :-)
Sedan så blev det en tripp till veterinären där vi gjorde en liten hälsoundersökning/besiktning och även rabiesvaccinering - bra att ha det avklarat. Veterinären kommenterade efteråt att "om hon inte fungerar som agility kan du ha henne som klängapa". Hon kan ha syftat på Frejas bestämda åsikt om att veterinärben - som ska man krama och hänga sig efter och aldrig släppa.... Hrm.

Körde hem i snöyran som pågick utanför Skepplanda och hämtade upp pappsen och syster, åkte till blomsteraffären och har sedan pyntat mammas grav och sett till att ljusen var tända. Var många som varit där idag och det var många ljus och mycket blommor och kransar, så det kändes i alla fall fint... Blev middag hos pappa efteråt, mums och sedan skype-familje-samtal med syster i London och gitarrkonsert av yngsta systern.
Jag känner mig inte alls pigg och kry längre, utan plågas av rejält halsont som krypit fram nu under kvällen - får hoppas att det går över tills imorgon...

2 kommentarer:

mats Fahlgren sa...

Usch då, krya på dig, gumman!

maggie sa...

Det gick super :) satt å rå pluggade på måndag kväll oxå!! tusen tack för hjälpen föresten :D kram