onsdag 9 september 2009

Satan vad trötta vi är....!

Har haft grymt roligt idag tillsammans med gänget som jag nu läser till agilityinstruktör med... Konstigt är dock att jag är den enda som tävlar eller ens har tävlat? :S
Hur som helst så är Emelie vår lärare jättebra, hon har massa bra övningar och tydliga grunder att stå på - vilket känns tryggt för framtida kurser. Vi har bland annat tränat cirkelträning och lite byten idag. Har torrhandlat nästan hela tiden (dvs inga hinder) men har även introducerat hopphindret för hundarna idag, Freja var sååå duktig! Stella var vansinnig i sin bur när vi sprang omkring men fick komma fram när det var dags för bakombytena, så hon också fick göra något :-) Kändes bra att ha med båda hundarna, känns riktigt bra att få en bra grund med Freja och ännu bättre att få repetera lite grunder med Stella.
När vi kom hem så vilade vi en stund, sen så var jag för inspirerad för att inte gå ut och träna en liten stund! Tog fram mitt lilla hopphinder och tränade hoppgrunder med Freja en stund, fortsatte även med lite cirkelträning, "fram" och framförbyten. Freja var hur duktig som helst... Provade även att höja hindret lite grand - gick bra det med även om hon rev ett par gånger.
Tog fram Stella lite med och tränade lite svårare handling, tighta svängar och fart. Stella var superfin!

Inga kommentarer: