lördag 19 september 2009

Torslanda grand-slam!

Gud vilken fantastisk underbar dag vi har haft ute på Torslanda Hundklubb. Vi var där strax efter klockan nio imorse, Maria, Malin, Jag och alla hundarna. Där möttes vi upp av världens bästa pappa och massa trevliga hundkompisar! Kungälv har gjort succe under dagen och tagit massor med rosetter och priser vilket var väldigt roligt! Jag och Stella började dagen med en agilityklass, som vi nollade och faktiskt vann! Var ett bra lopp, fint kontaktfält på balansnedgången och jättefin slalom!

Sen så fortsatte vi med hopplopp, där vi var en rivning ifrån att vinna igen...! Fick till en jättefin högerslalom och loppet kändes bra! Tyvärr trillade en bom ner och vi slutade på fem fel, kom trea men med den snabbaste tiden. Vilket också känns fantastiskt kul!

Sista loppet var också hopp och där var vi allt lite trötta... :-) Blev en tokingång i slalom och sen en vägran på ett hopphinder i slutet, men fixade ett staket med bravur och för övrigt kändes det bra! Slutade på sjunde plats och fick pris här också... :-) Var ca 22 hundar i våra klasser och vi är mycket mycket nöjda med dagens resultat!
Största pinnen (för det borde du ha fått :-)
går idag till Camilla och Lipton som kom trea i hopploppet! :-)


Agilityloppet

Hopp B

1 kommentar:

Camilla & terrierterroristerna sa...

Tack så mkt Elin!! Vi är trötta men glada och väldigt nöjda:)
Grattis till jätte bra prestationer, första platsen och i övrigt bra resultat under dagen, kanonbra jobbat!!