torsdag 12 november 2009

Det är tur att man kan byta...!

Igår förmiddags pajade Stella det nya täcket, eller snarare, det gick sönder på en gång. Jag hade såklart inget kvitto kvar, men var i butiken igår och fick byta ut det ändå :-)
Ibland är det väldigt, väldigt skönt att ha på tjejerna täcken eller rengoverall - inte för att dom behöver det - men jag gör det. Det blir så himla mycket mindre att torka när man får ner det bara till tassarna och lite av magen. Freja passar superbra i det "gamla" blåa täcket, om än är det lite stort, det svarta nya är för stort för Stella också - så ska försöka vara duktig någon dag och låna någons symaskin. Ska försöka lägga till lite remmar och band och ha mig, och kanske faktiskt också klippa bort lite hud. Igår förmiddag när vi var ute på långpromenaden på förmiddagen så hade tjejerna väldigt roligt i löven, krigade omkring med varsin pinne och jag passade på att köra lite "kampbyteshandel" med dem båda två, vilket de tyckte var kul! Roligast är ändå när Freja rejsar omkring som en TOKA med en pinne i munnen, svhischar omkring bland löven, morrar konstant och innerst inne tror hon verkligen att Stella leker med henne, ack lilla Freja - så är det inte.
Har varit deppig två kvällar i rad och gråtit mig till sömns, usch vad deprimerad jag lät nu... Men har bara varit nere i lite kvällssvackor, på något vis. Om dagarna mår jag ganska bra, det är väl det här igen med att nu närmar sig högtiderna, min födelsedag nu i helgen - sen är det bara lite mer än en månad kvar till Julafton... Det är tomt, tomt, tomt utan min mammsis då.

1 kommentar:

Anna sa...

Sv; det är bara at börja träna.