fredag 13 november 2009

Satan satan...!

Okej, gårkvällen kanske inte riktigt slutade så taskigt som den började. Men nu är jag istället dödstrött och har inte fått många timmars sömn. Två-tre kanske? Huvudet dunkar och jag är på min tredje kaffekopp just nu. Kom precis in från skogsbus och promenad med tjejerna, blev tidigt idag! Nu ska jag försöka få i mig två ostmackor och lite youghurt, sedan blir det att bege sig mot jobbet, något som jag hade kunnat se fram emot mer.

Imorgon beger jag och Stella oss till Varberg för att tävla agility 1 i Skultagårdens ridhus, tror det var 118 starter eller något i large vilket såklart känns lite skrämmande. Jag hade verkligen, verkligen velat att vi skulle ta oss en pinne till nu - så vi är fit for fight till våren. Men med tanke på att vi inte tränat ett endaste balanshinder på typ tre veckor så känns det sådäääär. Körde i y för sig vippbrädan hos Jenny i måndags och Stella hoppade åtminstone inte av rakt ut i luften som hon brukar tycka att det är kul att göra! Det är ju positivt i alla fall.

Det känns som att det kommer att bli en bra helg! Ikväll får vi se vad som händer, men jag tror åtminstone att det lutar åt att laga mat med rödvin! :-) Något jag aldrig provat tidigare, men fick ett recept av en kollega som jag nog inte riktigt kan låta bli att prova! Imorgon på dagen blir det som sagt tävling i Varberg och då hoppas jag innerligt att Paulina kommer och hejar på oss! Om inte annars blir det nog en riktigt härlig dag tillsammans med mina andra käraste, käraste hundvänner som kommer att finnas på plats för både eget deltagande och peppande av andra. Önskar alla lycka till!

På lördagkvällen blir det födelsedagsmiddag hemma hos pappa där det ska avnjutas smaskens middag och kanske till och med öppna ett paket eller två? ;-) Och sen på söndag så är det ju någon som fyller the mighty twentytwo, hohoho, och det ska firas med att vi åker till Värnesborg (var det va?) för att sitta på en tre timmar lång föreläsning - woooohooow, party party! :P
Nu ska jag sminka över mitt svullna ansikte. (det ser INTE ut som på bilden just nu kan jag tala om.... trööööött)


Jag har ställt upp för dig, kämpat, lagt ut egna pengar, och ofattbart mycket tankeverksamhet och engegemang, men nu vet jag vart du står. Tack för det.

1 kommentar:

Anna sa...

Angående katten, så lade föräldrarna själv ett inlägg i diskussionen på familjeliv.se att det inte alls hade funnits med någon filt i bilden, och det är så svårt när man läser en artikel, man vet inte vad som är sant. Men samtidigt så måste de ju ha fått det någonstans ifrån, och varför har man en filt över babyn?!

Hörrudu, lycka nu till imorgon! :D