tisdag 17 februari 2009

Hundra och en.

Åreinlägget igår blev mitt hundrade inlägg här på blogspotbloggen, känns roligt! :-) Bloggande blir så mycket roligare när folk läser det man skriver och kommenterar då och då. Det gör mig glad!

Jag har en ganska så rejäl träningsvärk idag i överarmar, skuldror och lår. Jag var i stallet i söndags kväll och provred lilla Jinglan, som var allt annat än lättriden. Men till hennes försvar så var hon nog ganska så trött efter en uteritt samma dag några timmar tidigare.

Vi har bestämt att jag ska prova att rida henne ett tag, och om allt går som det ska så får jag även med mig Emma dit! :-) Vi ska tillsammans dela på tre dagar i veckan och försöka träna upp den lilla damen. Så på söndag när Emma kommer hem från Skåneland som hon besöker i helgen så ska jag introducera dem för varandra.

Jag och Stella har varit ute och gått precis och det gick jättebra även idag. Hon söker kontakt helt annorlunda nu och vi behöver inte längre gå med sträckt koppel hela tiden. Jag har aldrig fått till en bra koppelträning tidigare men det här fungerar verkligen. Dock har jag nog tagit fler steg bakåt idag än framåt (bokstavligt talat) så man får ha tid på sig när man går ut och går.

Det verkar som att flera av er verkar vara intresserade av hur jag tränar Stella för tillfället och jag lovar, det kommer snart på bloggen för allmän beskådning! :-)

2 kommentarer:

AnnaElin sa...

Vackra Stella..! Ja! Mera, mera! =D

Anonym sa...

Väntar med spänning på mera! KRam