fredag 5 februari 2010

Isn't obvious that I love you...?

Fredag morgon och Elin är ledig i helgen - jaaa, så skönt. Kvällen kommer att gå till mys i soffan, ska sätta på Jennys träningsDVD så Freja o Stella kan förbereda sig mentalt inför helgens träning :P Kommer antagligen kasta ett öga på den själv med.
Funderar på att baka lite ikväll med, man får ju finbesök imorgon ifrån halland. Paulinaälsklingen kommer upp med Ludde och det planeras promenad och fika innan jag åker till Kbacka med Hanna o Emma. Funderar på att göra muffins... Muffins ÄR gott.

En som man skulle kunna tro har ätit mycket muffins är tjockisen Stella som har gått upp till hela 16,1 kg! Känns helt otroligt att hon väger så mycket och jag är sååå glad. Freja ligger kvar på 12,4 små, små kg - men ska mata henne med massa muffinssmet ikväll så blir det nog ändring på de siffrorna med ;-)
Igår monterade jag ihop min nya kontorsstol som jag köpte på jobbet för ett tag sedan och den har stått i sin kartong i hallen i hundra år. Men igår fick jag äntligen tummen ur och monterade ihop den. Hur skönt som helst att kunna rulla fram och tillbaka hur jag vill :-)
Nu vill Stella gå ut och vi ska ta en härlig promenad i den snöiga skogen innan det är dags för mig att åka till jobbet.

Inga kommentarer: