fredag 5 februari 2010

Så här ska man ha det helt enkelt

En fredag kan knappast börja bättre. Solen sken och fåglarna kvittrande fantastiskt utomhus. Sverige är som vackrast när det ser ut så här. Snön ligger så ofattbart vackert över vårat vackra landskap och solen får det att glänsa så man nästan inte kan göra annat än att bara le när man tittar på det :-)
Fick ett sms från en kollega på morgonen, som gjorde mig så glad att jag hoppade högt av glädje och har svävat på moln av lycka nästan hela dagen på jobbet. Kort avbrutet av några dunderpuckon till kunder som vanligt och små aggroutbrott av moi, men snabbt letade sig leendet tillbaka igen. Inget kan förstöra den här dagen gick jag länge och tänkte, men tyvärr blev jag lite ledsen när Paulina ringde och berättade att hon inte kommer imorgon då hon blivit inringd för att jobba. :-( Ledsen Elin som saknat sin Polly.
Men men, man måste jobba och det kommer fler helger.

Tog en repa till systemet efter jobbet och köpte mig en klassisk bag-in-box och kom sedan hem till en skinande ren lägenhet. Funderade en stund på om det var Stella och Freja som slagit sina kloka ihop och städat, men kom fram till att det nog borde vara Elena som fixat och donat så himla fint. Det var verkligen fläckfritt överallt och jag vågade knappt gå in för det var så himla fint. Tack sötaste du för du städat vårat hem så fint! :-)
Efter lite klickerträning med båda tjejerna ställde jag mig i köket och lagade muffins med choklad och jordgubbar och slog upp vin till mig och Elena som vi nu har avnjutit tillsammans med muffins. Trodde att det var hallonpaket jag hade i frysen, då jag ville göra om min muffinssucce från förra gången, men det visade sig vara jordgubbar. Det blev inte lika gott som med hallonen, då de är sådär syrligt söta och jag måste säga att jordgubbarna inte smakade mycket alls. De var mest lite slemmiga bara, men absolut gott ändå :-)
Nu tre glas senare är jag härligt mör i kroppen och tänker somna brevid Elena i soffan.

3 kommentarer:

anna sa...

Visst är de härligt ute nu! All snö och den fina solen som så gjärna lyser.
sv: tack för att du gillade mina bilder.
Kram

Camilla sa...

Åå, tack Elin... det känns bra å höra det ifrån dej! Han har ju försvunnit massa dagar innan, de e ju bara jag som blir lite rädd för att det är vinter! Men tack. Jag skymtade han igår... tillsammans med vildkatterna... hihi. Kram!

Alice Fahlgren sa...

Åh gud vad söt hon är, min lilla sockertopp! Saknar er tre. Pusss