måndag 1 februari 2010

Nu j-vlar kommer vi!

En sån här kväll känns det verkligen som om 2010 kommer att bli vårat år. Stella and me is on fire! :D Har tränat för Jenny i ridhuset i Kungsbacka nu ikväll och det har gått kanon. Fick köra två roliga och rätt svåra banor, var mycket som gick bra och där vi fick lite problem fick vi som vanligt dunderbra hjälp och vi har fått läxa tills nästa tillfälle.
- blir att träna mycket svängkommandon, att jag ska lita på att hon kommer in till mig när jag kallar
- träna tunnelingångar (t.ex. kunna gå förbi den första på kommando och ta nästa)
- slalomingångar rakt på - skitsvårt tycker vi!

Slalomen gick skitbra, grym fart och jättefina ingångar - det märks att vi har tränat! Stella var taggad 95% av tiden. Vid något tillfälle smällde det lite för mycket i dörren när folk kom och gick, då gick hon ner lite, men kom sedan upp igen så fort vi körde. Också en vinst i våra böcker!
På väg hem från träningen blev jag så fruktansvärt hungrig att jag hade kunnat äta upp min hand.. Ringde Emma för middagsdejt! Emma som alltid är hungrig (eller hur var det nu kompis?) ;-) var på och det blev en tripp till Mölndals bästa för middag.

Frejafjant har fått ta det relativt lugnt idag, inte gjort många knop. Vilket hon kan må bra av då och då :-) Hon är tyvärr fortfarande jättekass i magen och har hänt fler olyckor inne.. :-( Lillrumpan min. Blir det inte bra imorgon så kan det eventuellt behövas en liten tripp till veterinären. Det blir avkokt ris idag och imorgon, så får vi se om det kan hjälpa.

På bilden idag blir det en vovve som jag inte ens har träffat någon gång, lilla Bambi i sitt nya halsband! (Det första jag sålt! :-)

3 kommentarer:

sarasis sa...

ELIN! vad duktig du är! fina små minihalsband!
love u

Camilla och terroristerna sa...

Vad roligt att det kändes så bra på träningen, alla framsteg som man gör, små som stora är härliga!
Må gott och hälsa dina tjejer.

Mats Fahlgren sa...

GRATTIS till första försäljningen! Det kommer att bli många fler....!
Puss
Papi