söndag 21 februari 2010

Nästan insnöade.

Vi är inte riktigt så insnöade som många andra är, men snö i massor - det har vi i alla fall! Ute i trädgården ser man inte riktigt staketet på sina ställen och om snön är packad på de ställena så är det bara för hundarna att promenera rakt ut. Det blir med andra ord inte så mycket oövervakad lek för Fröken Tjockis ute idag.

Igår var det dags för Julas årliga bowlingkväll (eller ja, vi bowlade helt enkelt) och det var samling på stigbergstorgets bowling en stund innan och det dracks öl och käkades nachos, och självklart tittade på när tappra Anja gjorde sitt super-G-åk. Hon hade för ont, tappra, tappra människa - som vi Svenskar är så stolta över. Bra kämpat Anja!
Sen blev det bowling i fyramannalag, och jag måste säga att jag var rätt duktig där ett tag - det blev några strikes och några spärrar och jag låg riktigt bra till inför tredje serien. Men som vanligt, så går det utför då. Missade och missade och missade.... Satan i gatan. Folk kan säga vad dom vill, men antalet öl, ska INTE påverka ens bowlande på det viset. Gillar det inte!
Efter bowlandet (som David såklart vann) så satte vi oss ner och jag och Camilla drog fram "Sommarens JULA quiz" som vi drog ihop i sommras. Frågor om oss i personalen, butiken, huvudkontoret, kassasystemen etc. Var jätteroligt och jag tyckte att vi fick ihop en bra blandning på frågorna och vi hade verkligen jätteroligt. Så fler quiz kommer det definitivt bli i framtiden!
Att ta sig hem visade sig dock vara en mycket svårare historia men blev till slut hemskjutsad av en smått irriterad Dille, som ansåg att han hade för många ölluktande butiksmedarbetare i bilen, men han arbetade på duktigt trots detta tycker jag :-)

Idag planeras det flyttning av hindren från GMBK till Scandinavium, men då det inte är plogat än så har vi fått skjuta på det ett tag. Eller ja, vi ligger alla i beredskap och skall vara redo när det väl blir plogat. Vi har hinderflyttarjour idag med andra ord :-)
Vid 13 blir det årsmöte på Scandic, då vi hade en del att ta upp som inte blev klart på förra årsmötet. Innan det, blir det promenad i lilla skogen här hemma :-)

Satt och rensade lite bland bilderna nyss och hittade vackra bilder från nyårsafton i Hajom. Då var det helt otroligt vackert med ett helt rimfrostat Hajom och på bilden har vi James, Stella o Freja i solskenet. Men jämför man med nu - det var ju ingen snö alls!

Inga kommentarer: