lördag 30 maj 2009

Så här ska det vara.

Den här dagen har verkligen varit den bästa dagen jag har haft på länge. Det är alltså såhär det känns att vara ledig på riktigt!

Jag vaknade tidigt imorse, runt nio tiden ungefär - åkte ganska direkt till smycke och handlade mat med Emma. Sen så åkte jag och Stella upp till brukshundsklubben för att köra lite agility. Och oj, så bra det gick! Högerslalom - full fart utan en enda miss. Kändes grymt bra! Kontaktfälten gick bra, men inte mer än så. Dock så gick bakombytena otroligt bra. Kändes som jag verkligen hade full koll på henne. Jag önskar bara jag kunde "våga" använda mig av den här sortens handling på tävling och inte bara fega ut hela tiden som jag gör. Har kört på säkra kort och använt nån mesig handling, som funkar visserlingen. Men ändå är lite galen på något vis.

Vi var på klubben i ungefär en timme, sen svettades vi nästan ihjäl. Åkte hem i en stekhet Ärtan, trodde bilfärden skulle ta kål på oss helt och hållet. Så det var bara att åka hem, hämta en handduk och åka ner till havet! Stella hoppade såklart gladeligen rakt ner i havet, rätt ut från klipporna och bara njöt av svalkan. Hon hade nog gärna legat kvar i vattnet resten av dagen om hon hade fått. Matte fick släpa odjuret från badplatsen. Träffade på lillasyster nere vid Ganlet som passade Stella en liten stund, så tro det eller ej - matte badade! 16 grader i vttnet och isande kallt. Jag fick nästan hjärtstillestånd när jag tog första simtaget.

Sen åkte vi hem och lade oss för att sola i trädgården, jag solade - Stella jagade flugor. Har nog fått ganska bra med färg idag ska jag meddela.

Har nu haft en underbar kväll med mina älskade vänner, och tillsammans firat Emma som fyllde år i onsdags. Ätit en sjukt god middag! Blev grillad lax i folieinpackning med färsk timjan och citron, ungsbakad färskpotatis i olja och kryddor, sallad, grillad paprika och till efterätt rabarberpaj (med rabarber från falkenberg såklart!) Hur gott som helst, har druckit några glas vin för mycket och har liiite svårt att blogga just nu, får backa sådär vartannat steg tror jag. :-)

1 kommentar:

Laban sa...

Maten ser riktigt aptitlig ut.

Smaskens.

Några glass för mycket? Aj, aj. Men det var vitt vin va, och inte rött? Jag menar, så att inte hela morgondagen går förlorad, för det vore ju synd.