fredag 31 juli 2009

Fredag.

På order av Anna så uppdaterar jag nu min blogg. :-)

Jag var så rackarns trött igår att jag bara inte kunde förmå mig att skriva ner något alls. Det blev sängen tidigt igår med och nu känner jag mig bättre. Det tar ett tag att återhämta kroppen lite och komma in i rätt synk igen, eller hur man nu beskriver det.
Piggare är jag idag i alla fall! :-)

Igår blev det jobb tills fyra, gick mest o gäspade hela dagen, sen hämtade jag upp Sarah och Combat och vi åkte hem till mig för lite freestyleträning. Stella var bitvis duktig, men hörde såklart något som lät som åska i hennes öron och blev lite ledsen. Men när Sarah plockade fram sin klicker så kom hon plötsligt tillbaka som ett skott!
Så det blev att ta fram klickern och så var Stella tillbaka :-) Fortsatte med en del klickande på kvällen sen med, behöver verkligen finslipa några moment om vi ska kunna använda de på tävling....! Annars får Sarah skämmas för oss och det vill jag ju inte. Speciellt nu när hon lovat att vi ska få vinna en klass! :-) Haha, nej skämt åsido - jag kommer knappt våga gå ut på planen när det väl är dags.

Jag hade megaproblem med min dator igår, råkade på något vis blocka hela internet explorer. Trots hjälp från alla håll och kanter så gick det bara inte att få ordning på! Alla fattade noll... Camilla var här med sin goa kompis Anders för att hjälpa mig, men inte ens han och hans telefonsupport fick ordning på det. Snällt av dem att komma i alla fall! :-D

Men när jag knappt vaknat imorse så tänkte jag göra några försök till, satt mest och kollade runt - då jag helt plötsligt kommer in på det jäkla programmet som blockat mitt internet och kunde häva blocken. Så nu funkar det precis som det ska igen! :-) Jag är så himla glad.

Inga kommentarer: