tisdag 7 juli 2009

Veckan fylls.

Sakta men säkert fylls veckan upp, precis som den ska göra för att jag ska må bra. Igår kväll var det träning för Veronica, ikväll träffar vi Malin & Ella, imorgon Sofia & Ebba och på torsdag förhoppningsvis Camilla & Elliot. På fredag blir det lugna promenader, för på lördag då är det date med Marie och toklabbarna! Inte vilken lite date som helst heller, utan tävling i Bollebygd. Då jag och Marie har lagt ner våran tidigare plan, som innebar att vi skulle diska oss i varje lopp, och numera faktiskt siktar på pallplatser - så har vi lite mer press på oss!

Igår var det som sagt träning för Veronica, var jättekul med privatlektion och kände att jag fick ordning på loppen efter ett tag. Stella däremot, har helt glömt bort vad ordet "loss" betyder och kampade runt som en idiot utan att lämna tillbaka hennes älskade kamptrasa, hundrackaren vägrade släppa. Jag måste lära in det kommandot igen, för hon är fan inte klok min hund. Sen har hon glömt bort, sen i torsdags, hur man går igenom en slalom! Men skit i det, var inte det vi skulle koncentrera oss på.

Jag känner mig sjukt taggad inför Bollebygd och det ska bli riktigt roligt att tävla igen, var så himla länge sedan. Men nu ÄNTLIGEN så matchar min lediga helg med en tävling! :-)

Bild av Agneta Spiik

2 kommentarer:

Anonym sa...

Åh vad kul att du också ska till bollebygd! Skall dit och släpar nog med mig mina lillasystrar. Ses där då :)

Camilla sa...

Hejja heja! Bra att ni siktar på pallplatsen, låter bättre en diskplatsen tycker jag! ;)