lördag 4 juli 2009

Loos & Zero.

Igår kom Loos hit och sällskapade Zero för första gången på ett år... Kan inte förstå att det har gått så lång tid utan att jag träffat en av mina bästa vänner...! Men så blir det ibland.
Det blev pizza, mys i trädgården och massa snack igår, hade det hur bra som helst och det kändes verkligen som att det var igår vi sågs.

När Lisa åkte vid elvatiden så satt jag kvar vid datorn en stund, sen började Järngänget på TV. Dum som jag är började jag titta... Rafael Edholm är SJUKT het i den filmen, ja det är han. Läskig och allmänt störd det vet jag, men het. Så det slutade med att jag la mig i sängen klockan två, och sen kunde jag inte sova. Tog nog en timme att somna, och sen vaknade jag fem imorse och låg oroligt och vred på mig, rädd att försova mig, rädd att ingen skulle kunna ringa och väcka mig... Suck. Så jag är inte JÄTTEpigg just nu, men vems fel är det? Mois såklart.

Zero & Loos

8 kommentarer:

Laban sa...

Coola partypinglor i rikets andra stad.

sara sa...

din snygga jävel!

Laban sa...

Sara,

Vadå din?

Flickorna ser ju likadana ut när de är så välspacklade.

Måste nog till upplagor naturelle för att se skillnad på dem.

Systrarna sisters.

Fröken (Elin) skulle kanske fundera på att ånyo uppgradera presentationsfotografiet i högerspalten, och då välja ovanstående, beskuret. Loosen får inte vara med.

Zero förresten? LOL

Min lilla misse är nu helt återställd. Att hon befinner sig i långt gånget välsignat tillstånd bekommer henne, ut i skogen ska hon i alla fall, vildmarkskatt som hon är.

Elin sa...

Jag och Lisa är inte särskilt lika.

Jag har inga planer på att byta presentationsbild, jag gör det när JAG vill det. Så jag fattar inte varför du tjatar om det så.

Laban sa...

Nu fick man lite respons från fröken. (Fröken - ett tilltal som tydligen hade brukats på arbetsplatsen och förärats ett helt blogginlägg.)

Huru trevligt.

Synd att det i princip uteslutande sker då det gäller negativa spörsmål.

Japp, det är klart att Du väljer vilken presentationsbild som Du vill ha. Det var bara ett förslag från min sida. Tyckte nämligen att festfotografiet var snäppet bättre än det nuvarande presentationsfotot. Så det var bara välmenat.

För en utomstående så ser ni rätt lika ut på bilden ovan; det är i alla fall vad jag tycker. Kan det vara till att förstå varför jag tycker så? Men som sagt, det är ju inte les filles naturelles.

Det här ju en blogg publique, åtminstone för närvarande; så jag förstår inte varför det är så dålig respons å bloggkommentarerna. Varför duger jag inte?

Huvudstadshälsningar från bloggkommentator herr Laban

Veronica sa...

Hej Elin! Hur blir det ikväll? Hör av dig. Veronica.

Elin sa...

Det är inte det att dina kommentarer inte duger, kommentera på du om du vill. Men jag behöver inga åsikter om hur jag ser ut på mina bilder.

Laban sa...

Varför så negativt inställd?

Att så många ska ha lätt att fälla men inte fria.

Går det att ha ett annat förhållningssätt?

Ett mer positivt sådant?

Den här boken är väl värd sina ynka 39 kronor:

http://www.adlibris.com/se/product.aspx?isbn=9185567418